Діяльність закладів освіти щодо запобігання злочинності неповнолітніх - Батюк, Олег Володимирович; Савчук, П. П.; Batiuk, O. V.; Savchuk, P. P. (The University Of Computer Sciences and Skills, 2013)
У науковій статті автори розкривають комплекс організаційних напрямів удосконалення закладів освіти у напрямку запобігання злочинності неповнолітніх. Запропоновані авторами наукові положення впливають на сучасне освітнє середовище й на думку науковців будуть сприяти належному виконанню педагогами своїх функцій, оскільки поруч з нормативною (правовою) площиною подібне удосконалення обов’язково повинно охопити організаційно-кадрову та ціннісно-орієнтаційну площини, що дасть змогу говорити про впровадження концепції удосконалення діяльності навчальних закладів по запобіганню злочинності неповнолітніх в Україні з урахуванням потреб і реалій сьогодення. In a scientific article, the authors reveal the complex organizational improvement directions of educational institutions in the prevention of juvenile delinquency. The authors propose an academic position affect the modern educational environment and according to scientists will contribute to the proper execution of their duties of teachers, as close to the normative (legal) plane such improvement must necessarily encompass organizational- staffing and value-orientation of the planes, which will allow to speak about introducing the concept of improving education for the prevention of juvenile delinquency in Ukraine with the needs and realities.
The activities of educational institutions of prevent juvenile delinouency
Батюк Олег Володимирович - кандидат юридичних наук, доцент, завідувач кафедри кримінального права і процесу Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки
Keywords: освіта; школи; інститути; запобігання; неповнолітні; злочини; education; schools; institutions; prevention; juveniles; offenses