Ілюстративний матеріал до індивідуальних завдань з курсу «Основи іконографії»: методичні рекомендації - Берлач, Олександр Павлович; Berlach, Oleksandr P. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Методичні рекомендації спрямовані на поглиблене вивчення вибіркової дисципліни «Основи іконографії». Ілюстративний матеріал слугує як візуальний образотворчий ряд. Адресовано для бакалаврів напряму “Образотворче мистецтво”. Methodological recommendations are aimed at the in-depth study of selective discipline "Fundamentals of iconography". Illustrative material serves as a visual visual array. Addressed to bachelors in the direction of "Fine Arts".