Географія світового господарства - Мандрик, Ірина Петрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
Мета навчальної дисципліни – формування сучасного суспільно-географічного мислення та системи спеціальних знань з проблем дослідження світового господарства як глобальної географічної системи. Методичні рекомендації до виконання практичних робіт з курсу «Географія світового господарства» розроблено для студентів 4 курсу денної та заочної форм навчання спеціальності 014.07 «Середня освіта (Географія)», освітньої програми «Середня освіта. Географія. Економіка» освітнього рівня «бакалавр». До кожної практичної роботи подані запитання для перевірки рівня засвоєння знань, методичні вказівки до виконання практичних завдань та перелік рекомендованої літератури
Keywords: географія світового господарства; світовий ринок; країна; галузь; 911.3:339.9(075.8)