Краєзнавчі публікації з історії міст і сіл Волинської області за 1991-2001 рр. - Бондаренко, Геннадій Васильович; Bondarenko, Hennadii V. (Інститут історії України Національної академії наук України, 2001)
У статті охарактеризовано невелику частину краєзнавчих публікацій у місцевій пресі за 1991-2001 рр. Їх кількість постійно збільшується завдяки дослідникам рідного краю, вченим, краєзнавцям, вчителям, працівникам бібліотек, музеїв, архівів.
Keywords: Краєзнавчі публікації; історія міст і сіл Волині й Полісся; обласна, районна і міська преса