Дисципліна праці: робоча навчальна програма - Вознюк, Наталія Іванівна; Voznyuk, N.I. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Робоча навчальна програма навчальної дисципліни «Дисципліна праці» визначає обсяги знань, умінь, якими повинен оволодіти студент відповідно до освітньо-професійної програми, алгоритм вивчення навчального матеріалу з урахуванням міждисциплінарних зв’язків, необхідне методичне забезпечення, складові та технологію оцінювання знань. The working teaching program of academic discipline "Labor Discipline" defines the amount of knowledge and skills which the student should acquire according to the educational training program studying algorithm of educational material including interdisciplinary links necessary for methodological support, components and the technology of knowledge growth.
Discipline work: the working teaching program
Keywords: дисципліна праці; labor discipline; правові методи забезпечення дисципліни праці; legal methods of labor discipline; дисциплінарна відповідальність; disciplinary responsibility