Основи музичної культури особистості (спецкурс): робоча програма вибіркової навчальної дисципліни підготовки бакалавра - Гордійчук, Андрій Миколайович; Hordiychuk, Andrii M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Робоча програма навчальної дисципліни «Основи музичної культури особистості» (спецкурс) для студентів за напрямом підготовки 6.020204 «Музичне мистецтво».
Keywords: музичне мистетво; засоби музичної виразності; жанрово-стильові особливості музики