Теорія мови : програма нормативної навчальної дисципліни - Малімон, Леся Костянтинівна; Malimon, Lesia K. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Програма навчальної дисципліни Теорія мови ” складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалавра напряму 014 Середня освіта (Англійська мова) і призначена для студентів ІІ-ІІІ курсів факультету іноземної філології Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.
Keywords: теорія мови; співвідношення мови і мовлення; взаємозв’язок мови і мислення; система мови