Управління розвитком суб’єктів господарювання: методичні рекомендації до практичних занять - Хомюк, Наталія Леонідівна (My University, 2023)
Методичні рекомендації до практичних занять із освітнього компонента «Управління розвитком суб’єктів господарювання» призначені допомогти здобувачам освіти опанувати теоретичний матеріал та містять питання для обговорення, тестові та ситуаційні завдання й задачі. Рекомендовано студентам 1 курсу галузі знань 07 Управління та адміністрування, спеціальності 076 Підприємництво та торгівля денної й заочної форм навчання освітньо-професійної програми Економіка підприємства освітнього рівня магістр.
Keywords: Управління розвитком; Суб'єкт господарювання; Зайнятість; Витрати; Доходи; Маркетинг; 334.72:005.591.3 (072)