Особливості управління персоналом підприємств в сучасних умовах - Лінчук, Анна Олегівна; Linchuk, Anna O. (Східноєвропейський національний уніеврситет імені Лесі Українки, 2018)
Управління персоналом сучасних підприємств можна визначити як сукупність заходів, які спрямовані на оптимальне, кількісне та якісне формування їх кадрового складу, організацію його професійного і соціального розвитку, досягнення раціонального ступеня мобільності та повне й ефективне використання його можливостей у процесі діяльності підприємств.
Keywords: управління персоналом; підсистеми управління сучасним підприємством; концепції управління персоналом