Фізичне виховання дошкільників засобами гри - Вольчинський, А.; Малімон, О.; Смаль, Я.; Volchinskii, A.; Malimon, A.; Smal, Y. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2011)
У дослідженні визначено провідну роль українських народних рухливих ігор у системі фізичного виховання дітей дошкільного віку, науково обґрунтовано методику їх проведення та вплив на стан здоров’я, рухову підготовленість і фізичний розвиток дітей 5–6 років. The authors of the article stated the main role of Ukrainian national active games in the system of physical education of pre-school children, also scientifically substantiated methodology of gaming and its influence on the state of health and physical development of children aged 5-6 years.
Physical Education of Pre-School Children With a Help of Game
Keywords: рухливі ігри; дошкільники; фізичне виховання; active games; pre-school children; physical education