Економічна теорія : програма нормативної навчальної дисципліни - Єлісєєва, Людмила Володимирівна; Yelisieieva, Liudmyla V. (Cхідноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Програма навчальної дисципліни «Економічна теорія» для студентів 2 і 3 курсів за напрямами підготовки: 6.030301 – Журналістика, 6.030303 – Видавнича справа та редагування, 6.020303 – Філологія (Мова та література (польська, російська)), Українська мова та література, 6.010102 – Початкове навчання (Методика виховної роботи, «Іноземна мова»), 6.010106 – Соціальна педагогіка, 6.010101– Дошкільне виховання, 6.070550 – Економічна і соціальна географія, 6.070500 – Географія, 6.080101– Геодезія, картографія та землеустрій, 6.140103 – Туризм, 6.090103 – Лісове і садово-паркове господарство, 6.040102 – Біологія, 6.030102– Психологія, 6.080201 – Інформатика, 6.070100 – Фізика, 6.070300 – Хімія, 6.020301 – Філософія, 6.020101 – Культурологія, 6.030101 – Соціологія.
Keywords: економіка; economics; мікроекономіка; microeconomics; макроекономіка; macroeconomics