Новітня риторика: прийоми і стратегії - Голоюх, Лариса Василівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Навчальний посібник укладено відповідно до силабусу вибіркового ОК «Новітня риторика: прийоми і стратегії» підготовки здобувачів освіти другого (магістерського) рівня та кредитно-модульної системи організації навчального процесу. Посібник спрямований на формування риторично компетентної особистості, яка володіє знаннями і навичками ефективного спілкування в різних сферах діяльності, в тому числі професійній.
Keywords: українська мова; державна мова; 811.161.2’276.6 (075.8)