Старослов’янська мова. Фонетика : збірник тестових завдань - Громик, Юрій Васильович; Hromyk, Yu. V. (Волинський державний університет імені Лесі Українки, 2007)
Видання містить зразки тестових завдань, що використовуються як форма контролю якості знань та вмінь студентів у процесі вивчення модуля „Фонетика старослов’янської мови та її формування” навчального курсу „Старослов’янська мова”. Для студентів філологічних спеціальностей.
Keywords: старослов’янська мова; фонетика; вокалізм; консонантизм; чергування голосних; палаталізація приголосних