Виробнича практика за фахом (практичний порадник для здобувачів магістерського рівня вищої освіти спеціальності 091 «Біологія та біохімія» освітньо-професійної програми Лабораторна діагностика) - Коржик, Ольга Василівна (My University, 2023)
Виробнича практика за фахом здобувачів освіти є невід’ємною складовою освітньо-професійної програми підготовки магістрів біології та біохімії зі спеціалізації "Лабораторна діагностика". «Виробнича практика за фахом: практичний порадник» призначений для використання здобувачами магістерського рівня вищої освіти, спеціальності 091 «Біологія та біохімія», освітньо-професійної програми «Лабораторна діагностика» у процесі здобуття практичних умінь. У виданні вміщена інструкція з техніки безпеки, відомості про мету і завдання практики, перелік компетентностей і програмних результатів навчання, а також тематику індивідуального завдання. Запропоновано до оформлення студентами структурованого щоденника виробничої практики за фахом, а також інструкція для написання якісного та розширеного звіту про результати проходження практики. У кінці практичного порадника розміщено інформаційні матеріали – навчально-наукові літературні й інтернет джерела. Разом з тим, для зручності й доступності перегляду здобувачам освіти запропоновано для ознайомлення відео (у вигляді QR кодів) деяких клініко-лабораторних методик дослідження біоматеріалу. Проходження студентами виробничої практики за фахом є невід’ємною складовою підготовки магістрів біології та біохімії зі спеціалізації "Лабораторна діагностика". Рекомендовано здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти, спеціальності 091 «Біологія та біохімія», освітньо-професійної програми Лабораторна діагностика.
Keywords: виробнича практика за фахом; лабораторна діагностика; другий (магістерський) рівень вищої освіти; 378.147.091.3-027.22:577(075.8+076)