Інформаційні системи і технології на підприємстві : робоча програма вибіркової навчальної дисципліни (ОКР «бакалавр», напрям «економіка підприємства», зфн на базі м/с) - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Totska, Olesia Leontiivna (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Предметом вивчення навчальної дисципліни є економічна інформація. Основними завданнями вивчення дисципліни «Інформаційні системи і технології на підприємстві» є вивчення систем оброблення економічної інформації, організації та методології розв’язування задач економічної діяльності в установах різного типу; набуття вмінь використовувати базовий програмний засіб (Microsoft Excel) для розв’язування задач економічної діяльності в установах різного типу.
Робоча програма вибіркової навчальної дисципліни підготовки бакалавра галузі знань 0305 «Економіка та підприємництво» напряму 6.030504 «Економіка підприємства» (заочна форма на базі м/с)
Keywords: інформаційні системи і технології; information systems and technologies; підприємство; enterprise