Розвиток великої моторики дітей з церебральним паралічем засобами фізичної терапії - Карпік, Катерина Олександрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Фізична терапія дітей з церебральним паралічем має проходити у послідовності, в якій проходить нормальний моторний розвиток дитини (може бути з використанням мотивацій): тримання голови, перевороти, сидіння, рачкування, стояння біля опори, ходьба, біг, стрибки.
Keywords: функціональний рівень; вестибулярні функції