Наукова комунікація іноземною (англійською) мовою: програма нормативної навчальної дисципліни - Trotsiuk, Aida; Троцюк, Аїда (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Метою викладання навчальноТ дисциплiни "Основи наукових комунiкацiй iноземною мовою" є формування у студентiв системи знань про cyтність, характер, структуру, закономiрностi i методологiю наукових дослiджень у фаховiй галузi та вмінь організовувати, проводити i представляти власнi наукові дослiдження.
Програма навчальної дисципліни «Наукова комунікація іноземною (англійською) мовою» для підготовки магістрів галузей знань: 09 – Біологія, 10 – Природничі науки, 11 – Математика та статистика, 12 – Інформаційні технології, 16 – Хімічна та біоінженерія, 20 – Аграрні науки та продовольство, за спеціальностями: 091 «Біологія», 101 «Екологія», 102 «Хімія», 103 «Науки про Землю», 104 «Фізика і астрономія», 105 «Прикладна фізика та наноматеріали», 111 «Математика, 113 «Прикладна математика», 122 «Комп’ютерні науки», 161 «Хімічні технології та інженерія», 205 «Лісове господарство», 206 «Садово-паркове господарство», освітніх програм: Біологія, Екологія та охорона навколишнього середовища, Заповідна справа, Хімія, Географія, Фізика і астрономія, Прикладна фізика та наноматеріали, Математика, Прикладна математика, Комп’ютерні науки та інформаційні технології, Хімічна технологія, Лісове господарство, Садово-паркове господарство.