Програма переддипломної практики підготовки магістра - Сохацька, Оксана Анастасіївна; Sokhatska, Oksana A. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2018)
Переддипломна практика є завершальним етапом професійної підготовки студентів, основна мета якої є: практичне застосування та апробація набутих теоретичних знань; одержання вихідних результатів, матеріалів та використання необхідних матеріально-технічних засобів для розробки, виконання і (на кінцевому етапі) розроблення та захисту магістерської роботи на здобуття кваліфікації „магістр” за спеціальністю „Культурологія”. Основним завданням є професійна підготовка фахівців культурологічного профілю до виробничої діяльності. Практика проводиться у десятому семестрі V курсу. Тривалість практики – 6 тижнів. Перед початком практики на кафедрі культурології та хореографічного мистецтва проводиться настанова конференція, у якій беруть участь студенти-практиканти та їх керівники від університету. На ній відповідальний за проведення практики від кафедри культурології та хореографічного мистецтва знайомить студентів та керівників з наказом ректора, вимогами щодо проходження практики, обов’язками студентів-практикантів та керівників. Після завершення практики на кафедрі культурології та хореографічного мистецтва проводиться підсумкова конференція.
Програма переддипломної практики підготовки МАГІСТРА, галузі знань 03 ГУМАНІТАРНІ НАУКИ, спеціальності 034 КУЛЬТУРОЛОГІЯ, за освітньо-професійною програмою КУЛЬТУРОЛОГІЯ