Необхідність та перспективи залучення інвестицій у енергозбереження в Україні - Цимбалюк, Ірина Олександрівна; Tsymbaliuk, Iryna; Лущик, Вікторія Дмитрівна; Lushchyk, Viktoriia (Science end education LTD, 2015)
Обгрунтована необхідність державного стимулювання залучення інвестицій у енергозбеерження. Визначені перспективи залучення іноземних інвестицій у енергозбереження в Україні. Substantiated the necessity of state incentives for investments in energy efficiency. The identified prospects of attracting foreign investment in energy efficiency in Ukraine.
The need and prospects of attracting investment in energy efficiency in Ukraine
Keywords: інвестування; іноземні інвестиції; енергозбеерження