Показники змагальної діяльності висококваліфікованих гравців у футзалі - Стасюк, І; Stasiuk, I (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2012)
У статті наведено результати дослідження змагальної діяльності збірної команди України на чемпіонаті Європи 2012 р. з футзалу, що проходив у Хорватії. Описано специфіку методики дослідження, визначено структуру техніко-тактичних дій висококваліфікованих гравців у футзалі, подано результати ТТД кожної гри нашої збірної в першому й другому таймах, а також показники (середні дані) змагальної діяльності національної команди України під час усього чемпіонату Європи. . The article presents data of research of competitive activity of Ukrainian team in European Futsal Championship 2012, held in Croatia. We describe specific research methodology, structure of technical and tactical moves of highly qualified players, technical and tactical sides of every game of our team during the first and second times and also average result of competitive activity of Ukrainian national team during the whole European championship is shown.
Indicators of Competitive of Highly Qualified Players in Futsal
Keywords: змагальна діяльність; техніко-тактичні дії; структура; тренувальний процес; competitive activity; technical and tactical action; structure; training process