Система прийняття управлінських рішень: програма вибіркової навчальної дисципліни - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Totska, Olesia Leontiivna (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Програма навчальної дисципліни складається з таких змістових модулів: 1. Загальні принципи розробки управлінських рішень. 2. Методи прийняття управлінських рішень.
Програма навчальної дисципліни «Система прийняття управлінських рішень» підготовки бакалавра, галузі знань 07 «Управління та адміністрування», спеціальності 073 «Менеджмент», за освітньою програмою «Менеджмент».
Keywords: система; прийняття; управлінські рішення; system; adoption; management decisions