Римо-католицьке духовенство Львівської та Луцької дієцезій 1939 – 1991 рр.: особливості діяльності - Хом'як, Павло Павлович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Дисертація є результатом комплексного дослідження особливостей діяльності римо-католицького духовенства Львівської та Луцької дієцезії у період 1939 – 1991 років.
Keywords: Римо-католицька церква; Волинь; Галичина; духовенство; Друга світова війна; окупаційні режими; душпастирство; атеїзація; радянська влада; капелани; репресії; СРСР; 272-722.5(477.8) «1939/1991»(043.5)