Навчально-педагогічні ігри у формуванні професіоналізму майбутнього вчителя - Семенюк, Марія Панасівна; Semeniuk, Mariia P.; Яструб, О. О.; Yastrub, O. O. (Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького, 2012)
У статті розглядається один із активних методів навчання у ВНЗ – навчально-педагогічні ігри. Висвітлюється практика їх застосування при читанні педагогічних дисциплін. Educational-pedagogical games in the formation of professionalism of a future teacher. One of the active teaching methods at the HEI that is educational-pedagogical games is cleared up in this article. It also finds out their practical-applying in teaching pedagogical subjects.
Educational-pedagogical games in the formation of professionalism of a future teacher.
Виконано на кафедрі педагогіки дошкільної та початкової освіти
Keywords: навчально-педагогічні ігри; студенти; навчальний процес; самореалізація; професіоналізм; майбутній учитель; educational-pedagogical; games; professionalism; student; future teacher