Управління фандрейзингом ( Менеджмент 2023, денна форма) - Тоцька, Олеся Леонтіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Освітній компонент «Управління фандрейзингом» належить до циклу вибіркових дисциплін, спрямований на формування у здобувачів освіти системи компетентностей щодо залучення ресурсів для ідей і проєктів.
Мета викладання освітнього компонента – формування у здобувачів освіти системи спеціальних знань і професійних компетентностей щодо управління фандрейзингом. Основними завданнями освітнього компонента є ознайомити здобувачів освіти з джерелами натхнення та пошуку ідей проєктів, особливостями диверсифікації фінансових ресурсів; виробити практичні навички оцінки наявних і майбутніх ресурсів, формування структури стратегії фандрейзингу та фандрейзингового плану організації.
Keywords: фандрейзинг; стратегія фандрейзингу; фандрейзинговий план