Сучасні підходи до управління конкурентоспроможністю підприємств регіону - Савченко, К.; Клименко, Д.; Фурс, А.; Сушко, А. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Досліджено сучасні підходи до управління конкурентоспроможністю підприємств регіону
Modern approaches to managing the competitiveness of enterprises in the region
Keywords: конкурентоспроможність підприємства; управління конкурентоспроможністю підприємства