Прикладна економетрика : робоча програма нормативної навчальної дисциліни ( заочна форма навчання) - Бегун, Світлана Іванівна; Begun, Svitlana I. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Предметом навчальної дисципліни «Прикладна економетрика» є економетричні методи та моделі, які дозволяють визначати і вивчати кількісні взаємозв'язки між соціально- економічними явищами
Робоча програма нормативної навчальної дисципліни «Прикладна економетрика» для студентів заочної форми навчання спеціальності 071 «Облік і оподаткування» Освітня програма «Облік і аудит», 071 «Облік і оподаткування» Освітня програма «Оподаткування», 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» Освітня програма «Фінанси і кредит», 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» Освітня програма «Економіка підприємства»
Keywords: економетричні методи; економетричні моделі; прикладна економетрика; економіко-математичне моделювання; лінійні моделі; множинні моделі; нелінійні моделі; дискримінантний аналіз