Філософія політики та права. - Гудзенко, Олена Георгіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Методичні рекомендації до нормативної навчальної дисципліни «Філософія політики та права» складені відповідно до освітньо-професійної програми підготовки магістра зі спеціальності «033. Філософія», освітньо-професійної програми «Філософія. Суспільна аналітика». Вони містять опис навчальної дисципліни, її мету та завдання, опис структури навчальної дисципліни, тематичний план змістових модулів та завдання для самостійної роботи, теми семінарських занять, індивідуальні завдання, питання для підготовки до заліку, методи та засоби діагностики успішності навчання; розподіл балів, які отримують студенти; список джерел.
Keywords: філософія політики та права; методичні рекомендації; самостійна робота; семінарські заняття; 32:1(072)