Лікарські рослини - Кузьмішина, Ірина Іванівна; Коцун, Лариса Олександрівна; Kuzmishyna, Iryna I.; Kotsun, Larysa O. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Викладено методичні рекомендації для засвоєння теоретичного матеріалу з вибіркової навчальної дисципліни "Лікарські рослини" під час виконання лабораторних робіт. Подано структуру залікового модуля курсу, список рекомендованої літератури. Рекомендовано магістрам біологічного факультету денної та заочної форм навчання вищих навчальних закладів спеціальності 091 "Біологія" освітнього ступеня "магістр".
Keywords: лікарські рослин; лікарська сировина