Українська мова (за професійним спрямуванням) - Масицька, Тетяна Євгенівна (My University, 2024)
Навчальний посібник укладено згідно з типовою програмою дисципліни «Українська мова (за професійним спрямуванням)», затвердженої наказом МОН України № 1150 від 21.12.2009 р. Структурування матеріалу здійснено відповідно до кредитно-модульної системи організації навчального процесу. Вправи і завдання, запропоновані до тем, спрямовані на формування вмінь і навичок усного і писемного фахового спілкування. Для здобувачів вищої освіти І курсу факультету міжнародних відносин галузі знань 29 Міжнародні відносини, спеціальності 291 Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії, освітньо-професійна програма «Міжнародні відносини», освітньо-професійна програма «Міжнародна інформація та суспільні комунікації», освітньо-професійна програма «Регіональна безпека»; спеціальності 292 Міжнародні економічні відносини, освітньо-професійна програма «Міжнародний бізнес»; галузі знань 29 Міжнародні відносини, спеціальності 292 Міжнародні економічні відносини, 122 Комп’ютерні науки, освітньо-професійна програма «Міжнародна економіка стартапів і штучний інтелект».
Keywords: нормативно-стильові ознаки професійного спілкування; професійна комунікація; 811.161.2(072)