Психологічний супровід в кризових ситуаціях та екстремальних умовах - Кордунова, Наталія Олександрівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
Даний курс спрямований на отримання студентами поглиблених знань, умінь і навиків в галузі психологічних аспектів кризових ситуацій та екстремальних умов відповідно до сучасних наукових уявлень. Наявність таких знань і навиків складає важливу умову для кваліфікаційного вирішення фахівцем-психологом широкого спектру завдань в різних напружених, кризових та екстремальних ситуаціях, надання психологічної допомоги учасникам.
Keywords: психологічний супровід; кризові ситуації; екстремальні умови; реабілітаційні технології; інформаційні технології