Сучасні підходи до питання ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи у віддалений період - Голуб, Валентина Олександрівна; Голуб, Сергій Миколайович; Golub, V. A.; Golub, S. N. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
У матеріалах наведено результати дослідження міграції радіонуклідів чорнобильського походження в біогеоценозах Волинського Полісся, зокрема лісових масивах, агроландшафтах, а також виявлення основних зон формування підвищеної радіоактивності на досліджуваних територіях.
Keywords: міграція; радіонукліди; опромінення; радіоцезій; поставарійний період; цезій