Автоматизація планово-економічних розрахунків: методичні рекомендації до самостійних робіт - Грицюк, Наталія Олександрівна; Hrytsiuk, N. O. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Методичні рекомендації до самостійних робіт «Автоматизація планово-економічних розрахунків» містить питання для самостійної підготовки, питання для контролю знань студентів, розподіл балів і порядок оцінювання знань студентів, рекомендовану літературу. Рекомендовано для студентів напряму підготовки спеціальність 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність", галузь знань 07 "Управління та адміністрування" освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної форми навчання
Keywords: автоматизація; розрахунків; automation; calculations