Фазовые равновесия на изотермическом сечении при 570 К в системах Ag2Se–Ge(Sn)Se2–Sb2Se3 - Олексеюк, І.Д.; Остап’юк, Т.А.; Юхимчук, Т.В.; Змій, О.Ф. (Волинський національний університет ім.Л.Українки, 2009)
Використовуючи методи диференційного термічного й рентгенофазового аналізів, побудовано діаграму стану квазіподвійної системи AgSbSe2–Sb2Se3 та ізотермічні перерізи фазових рівноваг квазіпотрійних систем Ag2Se–Ge(Sn)Se2–Sb2Se3 при 570 К. У системах не встановлено існування нових тернарних та тетрарних сполук. Diagram of quasibinary system AgSbSe2–Sb2Se3 and isothermal section Ag2Se–Ge(Sn)Se2–Sb2Se3 at 570 K were build using X-ray phase and differential thermal analysis methods. Any ternary or qaziternary compounds were found in the system.
Phases Interactions on the Isothermal Section at 570 K in Ag2Se–Ge(Sn)Se2–Sb2Se3 Systems
Keywords: ізотермічний переріз; isothermal section; диференційний термічний аналіз; differential thermal analysis; рентгенофазовий аналіз; X-ray phase analysis