Навчальна практика (виконавська): робоча програма практики підготовки спеціаліста - Гордійчук, Андрій Миколайович; Hordiychuk, Andrii M. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2013)
Робоча програма практики «Навчальна практика (виконавська)» для студентів за напрямом підготовки 0202 «Мистецтво» , спеціальністю 7.02020401 «Музичне мистецтво».
Keywords: Навчальна практика (виконавська); Teaching practice (performing)