Джордж Веа – форвард ліберійської політики - Кулик, Сергій Михайлович; Kulyk, Serhii M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Розглянуто особливості політичної діяльності відомого футболіста Джорджа Веа, його вплив на суспільно-політичні процеси в Ліберії. Звернуто увагу на те як спортивні досягнення сприяли його просуванню у політиці, діяльність заснованої ним політичної партії.

The features of political activity of the known footballer George Веа are considered, his influence on social and political processes in Liberia. Displace attention on that assporting achievements assisted his advancement in politics, activity of the political party founded by him.
George Weah – Forward Liberian politics
Keywords: Джордж Веа; футбол; Ліберія; Конгрес за демократичні зміни; президентські вибори; опозиція; George Weah; soccer; Liberia; Congress for Democratic Change; presidential election; opposition