Міждержавне співробітництво Росії й Китаю в політичній сфері - Кондратюк, С. Ю.; Kondratiuk, S. Y. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Досліджуються російсько-китайські відносини у політичній сфері. Дається характеристика етапам політичного співробітництва між Російською Федерацією та Китаєм. Розглядається співпраця між КНР та РФ у рамках регіональних міжнародних організацій. The Russian-Chinese relations in the political sphere are studied. The stages of political cooperation between the Russian Federation and China are characterized. The cooperation between China and Russia in the framework of regional organizations is reviewed.
Interstate Cooperation of Russia and China in the Political Sphere
Keywords: політика; співробітництво; міждержавні відносини; Шанхайська організація співробітництва (ШОС); policy; cooperation; interstate relations; The Shanghai Cooperation Organization