Тести як засіб оцінювання рівня засвоєння студентами професійної термінології в курсах «Загальна цитологія та гістологія» та «Українська мова за професійним спрямуванням» - Омельковець, Руслана Степанвна (My University, 2020)
Проаналізувано ефективність застосування тестів для оцінювання знань цитологічної та гістологічної термінології студентами медико-біологічного факультету. Матеріалом дослідження слугували результати поточного та підсумкового контролю знань із дисциплін «Загальна цитологія та гістологія», «Українська мова за професійним спрямуванням», отримані шляхом комп’ютерного (78%) й письмового (22%) тестувань.
Keywords: тести; професійна термінологія; цитологія; гістологія; українська мова