Вірна Жанна Петрівна : біобібліогр. покажч. до 50-річчя від дня народж. - Сидорук, Інна Петрівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, бібліотека, 2017)
Біобібліографічний покажчик підготовлено до ювілею доктора психологічних наук, професора, декана факультету психології Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки – Жанни Петрівни Вірної. Уміщено бібліографію праць науковця, що охоплюють період від 1990 до 2016 рр., а також біографічний нарис. Видання доповнене допоміжними покажчиками. Бібліографічний опис видань оформлено згідно з чинними стандартами. Для наукових працівників, викладачів, аспірантів, студентів.

The bio-bibliographical index prepared to jubilee of the doctor of psychological sciences, professor, the dean of the Psychology’s Faculty of Lesya Ukrainka Eastern European National University – Virna Zhanna Petrivna. The scientist’s papers are presented in the bibliographic order, covering the period from 1990 tо 2016, and biographical essay. Auxiliary indexes are added to the edition. The bibliographical description of the publications is compiled in accordance with the valid standards. The book is appointed to scholars, teachers, post-graduates, students.
Keywords: бібліографічні видання; bibliography; 72(4УКР-4ВОЛ)я1