Органічна хімія: методичні вказівки до лабораторного практикуму - Сливка, Наталія Юріївна; Slyvka, Nataliia Yu. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2010)
Методичний посібник містить робочий план лабораторного практикуму та методичні розробки лабораторних робіт з навчального курсу “Органічна хімія”
Видання розраховане на студентів спеціальності 6.070.301- “Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування” вищих навчальних закладів освіти.
Keywords: органічна хімія; методичні вказівки; лабораторний практикум