Основні аспекти децентралізаційної реформи у Волинській області у 2016 році - Малиновський, Валентин Ярославович; Malynovskyi, Valentyn Ya. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Зважаючи на важливість реформи місцевого самоврядування і територіальної організації влади, що зараз проходять в Україні, дослідження процесу об‘єднання територіальних громад (далі – ОТГ) є актуальним завданням, що стоїть перед політичною та управлінською науками. Метою статті є аналіз основних результатів формування ОТГ у 2016 р. у Волинській області та визначення його позитивних і негативних аспектів.
Keywords: децентралізація; об'єднана територіальна громада; реформа; орган місцевого самоврядування