Синтез ряду 2-заміщеного-3-сульфоніл-1,4-нафтохінону та виявлення залежності впливу замісників на ймовірність виникнення прогнозованої біологічної активності - Платонов, Микола (СНУ, 2013)
Пошук нових сульфокислотних похідних 1,4-нафтохінону та дослідження прогнозованої активності за допомогою програми PASS має на меті виявлення впливу замісників на ймовірність виникнення, підсилення чи інгібування певних активностей для подальшого цілеспрямованого синтезу сполук з обраною фармакологіч¬ною дією.
Keywords: сульфонові кислоти; нафтохінон; PASS; активність