Психологічні детермінанти харчової поведінки студентської молоді - Шкарлатюк, К. І.; Shkarlatiuk, K .I. (Вищий навчальний заклад "Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна»", 2011)
У статті досліджується харчова поведінка студентів, її вплив на якість життя молоді, розглядаються чинники, що призводять до порушень харчової поведінки, проводиться аналіз взаємозв’язку особливостей харчової поведінки і успішної навчальної діяльності. The article centers around the problem of nutritive behavior of the students, its influence on the quality of life of the youth. The factors which cause eating disorders are observed and the interconnection between the peculiarities of the nutritive behavior and effective process of study is analyzed.
Psychological factors of nutritive behavior of the students
Шкарлатюк Катерина Іванівна - канд. психол. н., ст. викладач кафедри медичної психології та психодіагностики СНУ ім. Л.Українки
Keywords: харчова поведінка; порушення харчової поведінки; якість життя; стиль харчування; розлади харчування; адиктивна поведінка; nutritive behavior; eating disorders; quality of life; nutrition style; body image; addictive behavior