Психологія здоров’я та ортобіозу особистості - Мушкевич, Мирослава Іванівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
Навчальна дисципліна «Психологія здоров’я та ортобіозу особистості» належить до циклу нормативних дисциплін загальної підготовки магістра психології. Навчальна програма передбачає глибоке вивчення теоретичних та прикладних аспектів забезпечення психологічного здорогв’я особистості. Курс спрямовано на вивчення психологічних основ здорової особистості, принципів і факторів, що сприяють підвищенню рівня психічного здоров’я людини. Силабус ґрунтується на системному підході підготовки сучасних науковців і компетентнісному підході до визначення якості підготовки здобувачів другого освітнього рівня вищої освіти, здатних працювати відповідно сучасних вимог.
Keywords: основи практичної психології; психодіагностика; психотерапія; психологічне консультування; психологія здоров'я