Кристалографія і рентгенографія - Гулай, Любомир Дмитрович (My University, 2023)
Наведено методики виконання та оформлення 10 лабораторних робіт, а також контрольні запитання. Для студентів спеціальності 102 Хімія.
Keywords: 548.73 (072)