Міждисциплінарний характер дослідження медіарозважальності - Косюк, Оксана Михайлівна; Kosiuk, O. M. (Тернопільський державний педагогічний університет імені В. Гнатюка, 2008)
У публікації доведено необхідність застосування досліджень міждисциплінарного характеру під час аналізу розважальної продукції електронних ЗМІ. At the article the author proved the necessity of using different sciences for analysis of entertaining product of Mass Media.
How do different sciences study mediaentertainment
Keywords: розвага; реципієнт; традиція; нфотеймент; ритуал; міф; інформаційний простір; entertainment; tradition; infotainment; myth; information space