Міжнародні валютно-фінансові відносини: силабус вибіркового освітнього компонента (облік і оподаткування, д.ф.н.) - Тоцька, Олеся Леонтіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Освітній компонент «Міжнародні валютно-фінансові відносини» належить до переліку вибіркових підготовки бакалавра за освітньо-професійною програмою Облік і оподаткування; спрямований на формування у здобувачів освіти системи компетентностей щодо теоретико-методологічних основ функціонування світових фінансів для застосування в подальшій професійній діяльності.
Keywords: міжнародні валютно-фінансові відносини; платіжний баланс; світовий фінансовий ринок