Ботаніка - Волгін, Сергій Олександрович; Фіщук, Оксана Сергіївна; Кузьмішина, Ірина Іванівна; Коцун, Лариса Олександрівна; Єрмейчук, Тамара Музаффарівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Викладено методичні рекомендації для засвоєння програмового теоретичного матеріалу з нормативного освітнього компоненту «Ботаніка» під час виконання лабораторних робіт. Подано структуру залікового модуля курсу, оцінювання, список рекомендованої літератури. Для здобувачів вищих навчальних закладів галузі знань 20 «Аграрні науки та продовольство», спеціальності 205 «Лісове господарство», освітньої програми «Лісове господарство» (освітньо-кваліфікаційний рівень – бакалавр).
Keywords: лейкопласти; хромопласти; хлоропласти; татолом; синьо-зелені водорості; плазмодіофоромікотові гриби; оомікотові гриби; аскомікотові гриби; базидіомікотові гриби; червоні водорості; зелені водорості; 58(072) Б 86