Методологія і організація наукових досліджень в галузі : робоча програма навчальної дисципліни - Фесюк, Василь Олександрович; Fesiuk, Vasyl O. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Програма вивчення нормативної навчальної дисципліни «Методологія і організація наукових досліджень» складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки магістрів спеціальності 8.04010401 Географія
Keywords: методологія науки; статистична обробка