Палеогеографія Турського озера - Зузук, Федір Васильович; Залеський, Іван Іванович; Zuzuk, Fedir V.; Zaleskyi, Ivan I. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Розглядаються зміни геолого-структурного стану території розташування Турського озера впродовж фанерозою. Реконструйовані палеогеографічні умови його формування протягом неоплейстоцену.

Corers changes geological and structured the territory location Lake Tours within the Phanerozoic and reсonstructed paleogeographic conditions of the lake during neopleystotsenu of Tours.
Paleogeography of Tours Lake
Роботу виконано на кафедрі географії СНУ ім. Лесі Українки
Keywords: генезис; тектоніка; Турське озеро; геологічні особливості; Tours Lake; genesis; tektonika; geological features