Методичні рекомендації до проходження навчальних та виробничих практик - Козак, Галина Анатоліївна; Магдисюк, Людмила Іванівна; Федоренко, Раїса Петрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Практична підготовка є невід'ємною складовою фахової освіти здобувачів спеціальності 053 «Психологія» за освітніми програмами «Практична психологія» та «Практична психологія (психологічне консультування та психотерапія)». Вона забезпечує формування професійних компетентностей, інтеграцію теоретичних знань із практичною діяльністю, розвиток навичок рефлексії, самостійного прийняття рішень та професійного самовдосконалення. Метою методичних рекомендацій є окреслення організаційно-змістових, дидактичних і процедурних аспектів проходження навчальних та виробничих практик здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів. Документ містить вимоги до змісту, структури й оформлення практичної підготовки, визначає етапи, завдання, форми звітності, а також критерії оцінювання результатів проходження практики.
Keywords: 159.97:159.938(072)